[ Starten vanuit Loondienst ]

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend

STEW advies en training kleinbedrijf

Er zijn veel bureaus die medewerkers kunnen begeleiden als het arbeidscontract bij de werkgever wordt beëindigd of als een medewerk(st)er zich wil of moet herorienteren.

Deze bureaus begeleiden kandidaten meestal van baan naar baan. Er zijn weinig bureaus die echt raad weten met een medewerk(st)er die een eigen bedrijf wil beginnen.

STEW weet daar wel raad mee!

STEW kan met praktijkgerichte adviezen, individuele coaching en trainingen uw medewerker net dat steuntje in de rug geven om met vertrouwen voor zichzelf te beginnen. 

Wij bieden maatwerktrajecten waarbij er een match gemaakt wordt tussen de startende ondernemer als persoon, het ondernemingsidee en de omgeving waarin het gaat plaatsvinden. Voorafgaand aan een maatwerktraject doet de kandidaat meestal een ondernemerstest. Deze test doet een uitspraak over de aanwezige ondernemerseigenschappen en stijl van ondernemersdenken.

In het aansluitende gesprek wordt het resultaat van de test, het ondernemingsidee en de mogelijke samenwerking verkend. Bij een positieve uitkomst van de test, wordt er een voorstel gedaan voor het begeleidingstraject. De meest succesvolle invulling bestaat altijd uit een mix van individueel advies en het volgen van trainingen, waarbij het groepsproces centraal staat om ook van de andere aspirant ondernemers te leren. 

Bedrijven die u voor gingen zijn onder andere: de KLM, TNO, Achmea, Telegraaf Media Groep en de ING.

Wilt u meer informatie over een traject, of wilt u zich aanmelden, bel dan naar 020-6239369 of mail [email protected]

Voor meer informatie zie onze nieuwsbrief