[ Klantmanager ]

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend

Goede begeleiding draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van het bedrijf. De kans op terugval naar een uitkeringssituatie vermindert. Verder houdt u als opdrachtgever door de managementbegeleiding meer zicht op de resultaten van het bedrijf.

Onze aanpak
 
Onze adviseurs weten waar een ondernemer tegenaan kan lopen bij de start en groei van een bedrijf. STEW  geeft op een professionele en laagdrempelige manier begeleiding.
Onze methodiek voor deze begeleiding bestaat uit een combinatie van individuele adviesgesprekken met een vaste ondernemersadviseur en groepsgewijze workshops.
 
Wij bieden zowel reguliere als intensieve begeleiding. Het verschil is het aantal gesprekken, de contactmomenten en de mogelijkheid tot het volgen van workshops. Welke vorm van begeleiding wij adviseren wordt natuurlijk altijd in overleg met u bepaald.  
 
Moment van starten van de begeleiding
 
Het is aan te bevelen dat de (intensieve) begeleiding direct na het verstrekken van bijvoorbeeld een lening start. Hierdoor kunnen wij met de ondernemer meekijken waar de verkregen lening aan wordt besteed en kunnen we veel vragen die direct na de start naar voren komen beantwoorden. Tevens houdt u als opdrachtgever grip op de besteding van de lening.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel dan naar 020 - 623 93 69 of mail naar [email protected]

Klik hier voor het aanmeldformulier.