[ Nieuws ]

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend
 
Uitgekozen!
 
STEW is gekozen tot een van de acht goede praktijken in de provincie Utrecht in het kader van slimmer werken. Deze verkiezing is een initiatief van Mijn  Bedrijf 2.0 met als doel een bijdrage te leveren aan de groei en continuïteit van het MKB in de provincie Utrecht. Slimmer werken aan een slimmere organisatie is hierin essentieel. 
 
Wij zijn erg verheugd om bij een van de acht te horen en willen onze ervaringen en kennis ook graag delen. Enerzijds door nieuwe ondernemers direct op weg te helpen met een slimme manier van werken en organiseren. Anderzijds door kennis en ervaring te delen met bedrijven om ons heen. Kennis en ervaring zorgen voor een betere inrichting van processen delen en zorgen voor innovatie.
 
Mijn bedrijf 2.0 is een gezamenlijk initiatief van TNO, Hogeschool Utrecht, Syntens en Taskforce Innovatie Regio Utrecht. Het project wordt financieel gesteund door de Europese Unie (Europees Fonds Regionale Ontwikkeling) en door de Provincie en Gemeente Utrecht. 
 

Statistisch onderzoek en weer een IPAD2!

Ook deze zomer voert STEW weer het eigen statistisch onderzoek uit en de deelnemende ondernemers maken weer kans op een iPad2 door onze enquête in te vullen. Voor ons is het van belang om te weten hoe het onze klanten vergaat. Op 11 oktober zullen wij de resultaten presenteren op onze 'Dag van het Bbz'.

Stichting UAF

Stichting UAF is door TROUW uitgeroepen tot het Beste Goede Doel van 2011! Wij feliciteren UAF met dit prachtig resultaat en ondersteunen van harte de doelstelling om " vluchtelingen hun talenten te laten ontplooien en hen een waardevolle toekomst in Nederland te bieden."

Sinds 2008 verzorgt STEW de trainingen voor de Stichting voor Vluchtelingen-Studenten, ofwel UAF. UAF behartigt de belangen van deze groep studenten en heeft als doel hoger opgeleide vluchtelingen te helpen met het vinden van passend werk. Ondernemerschap voor Vluchtelingen-Studenten is ook zeker een optie en daar komt STEW bij kijken. Klik hier voor meer informatie over ons werk voor UAF.