[ Trainingen ]

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend

STEW training en advies kleinbedrijfSTEW combineert veelal individueel advies met trainingen (*): individueel advies voor maatwerk en trainingen als groepsproces om ook van anderen te leren. Je zult ervaren dat veel van jouw ‘problemen’ ook bij anderen voorkomen en gezamenlijk leer je oplossingen te vinden.

Bovendien zijn trainingen een ideale manier om jouw netwerk verder uit te bouwen. De deelnemers delen elkaars netwerk en komen op deze wijze aan (nieuwe) opdrachten.
 
Binnen de trainingen maken wij onderscheid tussen een kennisdeel en een vaardigheidsdeel.
  

Deelnemers over de trainingen

"Het gaf goed inzicht in de financiële kant van een bedrijfsopzet. De trainer is helder en enthousiast. Het was ook goed om te zien hoe de anderen het doen en tegen welke dingen zij aanlopen (Financiën)"
 
"Ik heb er heel veel kennis mee opgedaan en de voorbeelden waren leuk om te horen. De training heeft mij vooral geleerd om meer vanuit de klantbehoefte te denken. Ik ben er helemaal klaar voor! (Marketing en Verkopen)"
 
"Door de training ging ik goed nadenken over de manier waarop ik mijzelf opstel tijdens verkoopgesprekken. Het was zeer positief en bijzonder enthousiasmerend, ik kreeg er echt zin in. (Verkopen)" 

(*)STEW staat geregistreerd bij het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)